top of page
17957045677194102.jpg

Zakelijke toernooien

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

Richting de zomervakantie organiseren we voor verschillende zakelijke segmenten Tag-Rugby toernooien. Een ideale teambuildingsactiviteit en een mooie manier om je zakelijke netwerk te vergroten. Op deze pagina lees je over: wat is Tag-Rugby, hoe kan jij met je bedrijf of team meedoen, en natuurlijk de agenda voor 2022.

Wat is Tag-Rugby?

Tag-rugby is een variant op het bekende (union) rugby. Maar in plaats van tackelen schakel je de tegenstander uit door de tags van de shorts te trekken. Dit zorgt ervoor dat deze variant meer snelheid kent, minder blessuregevoelig is en makkelijker is om te leren. Daarnaast speel je Tag-Rugby (in toernooivorm) met gemixte teams van 7 tegen 7 waarbij vrouwen een essentiele rol spelen. Hun tries leveren namelijk 3 keer zoveel punten op dan wanneer mannen dat doen. Meer weten over Tag-Rugby? Bekijk links de video.  

inschrijven en kosten

Wil jij met je team meedoen aan één van de zakelijke toernooien, dan kan dat natuurlijk! De kosten voor deelname zijn 750,- per team. Een team bestaat uit minimaal 10 man, waarvan 7 spelers en 3 wissels. Houd er rekening mee dat er altijd 2 vrouwen op het veld moeten staan. Wil je met een groter team komen of supporters meenemen, dan is dat zeker mogelijk! De kosten per extra persoon zijn 75,-.

Voor het standaard inschrijfbedrag krijg je voorafgaand het toernooi een clinic t.w.v. 250,- om de regels van Tag-Rugby uitgelegd te krijgen én te oefenen, uiteraard deelname aan het toernooi en een afsluitende BBQ. Wil je vaker een training van een professionele trainer? Dan kan dat! De kosten zijn 175,- per extra training. 

* alle bovenstaande bedragen zijn in euro's en excl. 21% btw 

Schrijf je team in
Ik wil graag meer informatie

agenda 2022

nader te bepalen. 

Op de hoogte blijven? Laat hier je mailadres achter. 

sponsoring

Wil jij zichtbaar zijn met jouw bedrijf tijdens (één van) deze toernooien. Dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Neem hiervoor direct contact met ons op via info@rugby-clinic.com

bottom of page