top of page

Steeds minder kinderen zitten op muziek- en sportles (NOS). Hierdoor wordt het belang van scholen om een gevarieerd sport-aanbod te ontwikkelen steeds groter. Rugby clinics voor scholen biedt een unieke gelegenheid om waarden als doorzettingsvermogen, respect en samenwerken te omarmen. Tegelijkertijd daagt het deelnemers ook uit om buiten hun comfortzone te treden. 

doorzettingsvermogen, Respect en Samenwerken

Rugby, als sport, staat bekend om zijn onverschrokken nadruk op doorzettingsvermogen. Tijdens rugby clinics ontdekken leerlingen dat obstakels niet alleen uitdagingen zijn, maar ook kansen om te groeien. Of het nu gaat om het trotseren van de tegenstander op het veld of het overwinnen van persoonlijke barrières, vastberadenheid is de sleutel tot succes.

Respect is een onmisbare kernwaarde binnen het rugby. Door deel te nemen aan rugby workshops leren scholieren niet alleen respect voor hun teamgenoten, maar ook voor hun tegenstanders en scheidsrechters. Respect vormt de fundering van een gezonde competitieve geest en bevordert positieve relaties, zowel binnen als buiten het veld.

Samenwerken is een onontbeerlijk element in de wereld van rugby. Het spel vereist samenwerking tussen teamleden om tot succes te komen. Rugby clinics bieden een unieke kans om de kracht van samenwerken te ervaren. 

Fysieke Uitdaging en Grenzen Verleggen

Het fysieke aspect van rugby draagt bij aan de algehele robuustheid van deelnemers. Het bevordert kracht, uithoudingsvermogen en behendigheid. De rugby workshops dagen scholieren uit om hun fysieke grenzen te verkennen en te verleggen. Altijd onder professionele begeleiding van onze trainers. 

Daarnaast dagen de rugby clinics deelnemers uit om uit hun comfortzone te stappen. Leerlingen ontwikkelen vaardigheden om het hoofd te bieden aan onbekende situaties en vergroten hun zelfvertrouwen in nieuwe omgevingen. Het vermogen om uitdagingen aan te gaan en zich aan te passen aan verandering is niet alleen essentieel op het rugbyveld, maar vormt ook een onmisbare vaardigheid in het tumult van het dagelijks leven.

Rugby is Voor Iedereen.

Rugby is écht voor iedereen. Ongeacht leeftijd, geslacht of fysieke gesteldheid, iedereen is welkom om deel te nemen en te genieten van de schoonheid van deze sport. Rugby clinics voor scholen belichamen een inclusieve en gastvrije benadering om leerlingen op een ongepolijste manier kennis te laten maken met deze betoverende sport.

Aan de slag met rugby clinics voor scholen! 

Bij Rugby Clinic omarmen we kracht, vastberadenheid en teamwork in onze rugby workshops voor scholen. Wil je dieper graven in de wereld van rugby en ontdekken hoe het een verfrissende aanvulling kan zijn op het schoolcurriculum?

 

Bezoek onze website op www.rugby-clinic.com of stuur een e-mail naar info@rugby-clinic.com

Hilversum, 09-01-2024 

Breek Uit je Comfortzone en Ontdek de Kracht van Rugby Clinics voor Scholen.

bottom of page